Актуално
Съобщение

Учениците, желаещи да се явят на Национално външно оценяване по дигитални компетентности и/или чужд език, могат да заявят своето желание до 08.04.2020 г., като попълнят съответното Заявление и го изпратят на електронната поща на гимназията ( Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. или Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. )

Заявление ДК

Заявление чужд език

 

 
ЕЛЕКТРОННО ОБСЛУЖВАНЕ
Във връзка с обявеното извънредно положение в страната, преустановяването на учебните занятия и необходимостта от предприемане на мерки за предотвратяване и ограничаване на разпространението на COVID – 19, Ви информирам, че обслужването на ученици, родители...
Продължение...
 
Превантивни мерки в учебни заведения с цел недопускане разпространение на COVID-19 ( Коронавируса )

Писмо на МЗ

Писмо до директорите

Презентация

 

 
Дистанционно обучение
УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

От 16 март 2020г. ЕГ „Васил Карагьозов“ въвежда дистанционна работа с учениците на гимназията до прекратяване на нареждането за преустановяване на учебните занятия. В тази връзка ви информираме:

1. Дистанционната работа ще се...
Продължение...
 
Съобщение
 

Зрелостниците могат да подават заявленията за допускане до ДЗИ в срок до 20 март 2020г. по електронната поща на гимназията ( Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. или Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. )

Заявленията трябва да са подписани от тях и прикачени в PDF формат.

Формуляр могат да изтеглят от следния линк...
Продължение...
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 1 от 50