ПАТРОНЕН ПРАЗНИК НА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ "ВАСИЛ КАРАГЬОЗОВ"

Уважаеми колеги, скъпи ученици и родители,

Най-сърдечно Ви поздравяваме с патронния празник на нашата гимназия!

Тази година празнуваме по един нетрадиционен и необичаен за нас начин. Честитим си чрез социалните мрежи, работим в онлайн среда и се надяваме в най-скоро време да се върнем  в училище. Всички ние обаче показахме, че извънредната ситуация не е пречка да изпълняваме задълженията и отговорностите си, да намираме вярната посока за постигане на образователните цели, да обогатяваме и усъвършенстваме професионалните си компетентности.

В този ден отдаваме дължимото на нашия патрон Васил Карагьозов – забележителен поет и преводач. Доказахте, че сте достойни последователи на този родолюбив българин. Гордеем се с успехите на нашите възпитаници, които ни нареждат сред най – добрите учебни заведения в област Ямбол. Те ни правят достойни за светлата личност на нашия патрон. Дни като този ни напомнят, че колкото и трудно да е времето, каквато и да е ситуацията, българският дух има силата да преодолее всяко препятствие, да прескочи всяка трудност.

Скъпи ученици,

Вие сте надеждата и упованието ни. Бъдете силни, ученолюбиви и следвайте мечтите си. Помнете, че знанията, които придобивате, са гаранция за успехите, които Ви очакват. Пожелаваме Ви да бъдете добри хора, да успявате навсякъде, където и да се намирате, да сте горди, че сте възпитаници на Езикова гимназия „Васил Карагьозов“!

Уважаеми родители,

Благодарим Ви за подкрепата и за доверието! Без Вас нашата работа нямаше да е пълноценна. Вие сте опората, от която имаме нужда, за да успяваме! Оценяваме приноса Ви и Ви уверяваме, че занапред ще работим още по-усърдно, професионално и всеотдайно! За да получат вашите и нашите деца качественото образование, което заслужават!

Уважаеми колеги,

На днешния празничен ден искаме да поднесем уважението си към Вас, хората, които с вдъхновение, отговорност и търпение възпитавате и изграждате децата на Ямбол.

Вие сте не просто учители! Вие сте вдъхновители! И го доказахте категорично в създалата се ситуация. Всички трудности във времето, през което преминаваме заедно, каляват духът ни. Продължавайте да осветявате пътя на най-ценното – децата, които имат нужда от подкрепата и обичта Ви! Бъдете дръзки в иновативни!

ЖелаемВи здраве, силен дух и воля да вървите всеотдайно напред по пътя на духовността. Продължавайте с делото си да пишете историята на Езикова гимназия „Васил Карагьозов“!
Честит празник!

От Ръководството


Email Drucken Twitter Facebook google\